Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش تولید خودرو‌های اسپرت هیبریدی توسط برند‌های اروپایی، حال پژو نیز تصمیم گرفته تا مدل ۵۰۸ را با پیشرانه هیبریدی وارد بازار نماید.


به گزارش شریان نیوز،شرکت فرانسوی پژو به دنبال آن است که با طراحی یک سدان اسپرت، وارد بازار پرسود و پرطرفدار خودرو‌های اسپرت شود، در حال حاضر مدل‌های زیادی همچون آئودی S4 و مرسدس AMG C43 با طراحی سدان اسپرت در بازار اروپا به فروش می‌رسند و مشتریان بسیاری را به خرید چنین مدل‌هایی تشویق می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پژو نیز برای عقب نماندن از بازار، طرح مفهومی سدان اسپرت خود را با نام پژو ۵۰۸ در نمایشگاه خودرو ژنو معرفی کرد. اما بر اساس ادعا AutomobileMagazine، پژو قصد دارد تا این مدل را با پیشرانه هیبریدی در سال ۲۰۲۰ تولید کند.

با این وجود پیش‌بینی می‌شود پژو ۵۰۸ اسپرت با پیشرانه هیبریدی، حتی بتواند موفقیت‌های بیشتری را به خصوص در اروپا کسب کند. طبق اطلاعات موجود، پژو در این مدل با ترکیب پیشرانه ۱.۶ لیتری بنزینی با ۱۹۷ اسب‌بخار قدرت، یک پیشرانه الکتریکی با ۸۰ کیلووات قدرت (۱۰۷ اسب‌بخار) در جلو خودرو و یک پیشرانه الکتریکی دیگر بر روی محور عقب، قدرت خروجی نهایی را به ۳۵۵ اسب‌بخار یا ۲۶۵ کیلووات می‌رساند. همچنین، پژو ۵۰۸ هیبریدی دیفرانسیل چهار چرخ تمام الکتریکی به همراه سیستم انتقال ۸ سرعته خودکار ارائه می‌دهد.

عملکرد و بازدهی این مدل هنوز مشخص نشده، اما طرح مفهومی پژو ۵۰۸ معرفی شده در نمایشگاه ژنو، طبق اطلاعات تولید کننده از شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را طی ۴.۳ ثانیه طی می‌کرد و نهایت سرعت الکتریکی آن به ۲۵۰ کیلومتر در ساعت می‌رسید. پژو در آن مدل از باتری ۱۱.۵ کیلووات‌ساعتی استفاده کرده بود که بازه حرکتی ۵۰ کیلومتر را به پژو ۵۰۸ می‌داد.

برونو فامین، مدیر بخش اسپرت پژو در مورد پیشرانه الکتریکی این مدل اعلام کرد:" این یک پارادوکس است، اما درواقع فشار‌های اعمال شده بر روی تولید محصولاتی با سوخت سالم، ما را به توسعه مدل ۵۰۸ سوق داد و حال خودرویی در دست تولید است که تا کمی پیش‌تر حتی ساخت آن در تصور ما دشوار بود. "

با توجه به اضافه شدن وزن باتری، به احتمال فراوان سیستم تعلیق جدیدی برروی پژو ۵۰۸ اسپرت به کار خواهد رفت که در دیگر مدل‌های این خانواده مورد استفاده قرار نگرفته شده است. علاوه‌بر آن چرخ‌های ۲۰ اینچی اسپرت و تغییرات جزئی در داخل اتاق نیز، ظاهری جذاب‌تر به این مدل خواهد داد. این خودرو طبق برنامه در ابتدا در مدل چهار در عرضه خواهد شد، اما ممکن است شاهد مدل استیشن واگن پژو ۵۰۸ نیز باشیم.

برچسب هاهیبریدی

منبع: شریان

کلیدواژه: هیبریدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)
  • جذاب‌ترین بازی فصل والیبال دنیا: جنگ ستارگان
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا